Praktijk voor voedingsadvies het Gooi

Zo bereikt u uw doelen met metabolic balance®

U overweegt metMetabolic Balance® aan de slag te gaan?
Ik nodig u van harte uit om vrijblijvend een informatiebijeenkomst bij te wonen of contact met mij op te nemen voor een persoonlijke afspraak. Ik informeer u dan uitgebreid over de uitgangspunten en werking van het Metabolic Balance® concept en beantwoord graag uw vragen. Aan de hand van deze informatie beslist u over uw deelname.

En dan?
Bij aanvang van het programma vindt een intakegesprek plaats, leg ik u de volgende stappen uit en maak ik een voorlopige planning voor u. Verder krijgt u van mij een lijst mee voor het laten prikken van uw bloedwaarden. Dit bloedonderzoek kunt u bij mij of via uw huisarts laten uitvoeren.

Het programma
Op basis van uw bloedwaarden, uw persoonlijke gegevens en uw doelen wordt door het Metabolic Balance® Instituut uw persoonlijke voedingsplan opgesteld. Natuurlijk spreek ik dit voedingsplan tot in detail met u door. Vervolgens start u met uw programma. Gedurende de vier fasen van het traject sta ik u als uw persoonlijke begeleider terzijde. Onze gesprekken over uw voortgang kunnen naar wens in mijn praktijk, telefonisch, e-mail of via Skype plaatsvinden.